PROFIEL


Los Consult is opgericht door mr. Lonneke Schilderman. Met haar juridisch adviesbureau adviseert Lonneke organisaties over juridische vraagstukken op het gebied van privaatrecht, vastgoed-, grond- en gebiedsontwikkelingsprojecten.


Over Lonneke Schilderman

Na het afronden van de studie HBO-SJD heb ik Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het privaatrecht, onder meer op gebied van ruimtelijke ordening, bijzondere overeenkomsten en onroerend zakenrecht.


Werkervaring heb ik opgedaan bij verschillende organisaties en in verschillende juridische disciplines en functies. Dit variërend van uitvoerend tot aansturend.


Ik heb mogen werken aan zowel uitleg- als herontwikkelingslocaties, aan gebieden met verschillende programma’s (wonen, werken, leisure, maatschappelijke functies of een combinatie daarvan) en in verschillende ontwikkelfasen (van quick-scan tot realisatie).


Om mijn kennis en ervaring steeds te verbeteren, volg ik vakgerichte cursussen en zoek ik de samenwerking op met collega juristen en andere specialisten.


Kernwaarden

Ik ben van nature energiek en enthousiast. Ik ben een pragmatische jurist die onderwerpen vanuit verschillende perspectieven bekijkt en kennis combineert die afkomstig zijn uit verschillende disciplines. Samen met de opdrachtgever wil ik een goede juridische basis leggen ter voorkoming van juridische problemen. Daarbij gebruik ik zo min mogelijk vaktaal, want zeg zelf, wetten en regels zijn van zichzelf al complex genoeg.


Voor meer informatie: