WERKWIJZE


Als u behoefte heeft aan juridische kennis, advies en/of ondersteuning voor een plotseling ontstane situatie of voor het structureel voorzien van juridische kennis, kunt u contact opnemen met Los Consult.


  • Telefonisch advies

Heeft u een juridisch probleem of een vraag waarvan u denkt dat mondeling advies genoeg is, of wilt u weten welke stappen u dient te nemen in een bepaalde juridische procedure? Dan is telefonisch advies een goede optie. U kunt contact opnemen op telefoonnummer 06-46866710. Ook kunt u op deze website het terugbelformulier invullen. Na ontvangst van het terugbelformulier wordt u uiterlijk binnen 5 werkdagen teruggebeld.


  • Oriënterend gesprek

Wanneer sprake is van een juridisch probleem of een vraag waarvoor u meer hulp behoeft, dan vindt er eerst een vrijblijvend oriënterend gesprek plaats. U kunt zelf bellen voor een afspraak of u kunt het contactformulier op de website invullen, waarna contact met u opgenomen wordt voor een oriënterend gesprek.

Tijdens het oriënterend gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen en wordt aangeven wat de opties zijn om deze te vervullen. Voor aanvang van de werkzaamheden bepalen we samen de aard en omvang van de opdracht. Inhuur is mogelijk voor enkele uren tot meerdere dagdelen en zal in house of op afstand zijn. Na aanvaarding van de offerte starten de werkzaamheden.


  • Offerte

U ontvangt een kosteloze en vrijblijvende offerte, waarin de met u overeengekomen uren en uurtarief zijn opgenomen.

Het voor u geldende uurtarief wordt afgestemd op de specifieke opdracht en kan in geval van spoedeisende of uiterst specialistische vraagstukken hoger uitvallen.

Het uurtarief wordt verhoogd met BTW en gemaakte onkosten zoals reis- en verblijfskosten.


Op alle werkzaamheden zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.